Af moeten lassen – 12 maart

af moeten lassen

Tot mijn grote spijt en met dank aan Rijkswaterstaat, heb ik mijn wedstrijd van 12 maart aanstaande af moeten lassen.

De A1 gaat dicht bij Muiderberg en ook de afslag op de A6 richting Amsterdam gaat dicht. Verder is de brug op de IJdoornlaan in Amsterdan afgesloten. Dit betekend voor mijzelf dat ik anderhalf uur onderweg zal zijn en 100 kilometer om moet rijden. Plus ik moet dan zo vroeg op dat zelfs dat te vroeg voor mij is.
Maar ook voor de deelnemers is dit niet leuk meer. Er zijn er toch die van ver komen of ook uit Almere zoals ikzelf.

Echt heel jammer, maar ik kan dit helaas niet veranderen.

Afgelopen zaterdag heb ik de 5de competitiewedstrijd gevist van HSV Ons Genoegen Almere. Met 4,5 kilo ben ik eerste geworden. Het verslag komt snel op de website te staan met foto’s.

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: