Vernieuwde wedstrijdtraject aan de Arkervaart geopend

Vernieuwde wedstrijdtraject aan de Arkervaart geopend

Vorig jaar zomer heeft HSV Hoop op Geluk Nijkerk een crowdfunding gehouden om de aanleg van nieuwe visstekken langs de Arkervaart in Nijkerk te financieren. De visstekken -die in de herfst van 2016 zijn opgeleverd- zijn zodanig aangelegd dat het parkoers voldoet aan de eisen die aan een officieel sportvisserijwedstrijdtraject gesteld worden. Dit betekent een belangrijke verbetering van de sportvisserijmogelijkheden. Niet alleen voor de vele wedstrijden die aan de Arkervaart georganiseerd worden, maar ook voor de recreatieve vissers die nu een prachtige vlakke visplek aantreffen.

Voor de aanleg was geld nodig. HSV Naarden-Bussum heeft hieraan meegedaan en dus een bijdrage geleverd. Als tegenprestatie heeft HSV Hoop op Geluk Nijkerk HSV Naarden-Bussum uitgenodigd om met 2 personen deel te nemen aan de openingswedstrijd die op 1 april 2017 gehouden zou worden.

Deze wedstrijd is dus afgelopen zaterdag vervist. Ikzelf heb geen verslag gemaakt maar HSV Hoop op Geluk Nijkerk wel. Deze is te lezen via deze link:
http://www.hoopopgeluk.nl/nieuws_34-openingswedstrijd_vaart.html

Zaterdag 8 begint trouwens de competitie van HSV Ons Genoegen Almere en zondag ben ik onder de pannen bij de eerste wedstrijd van HSV Naarden-Bussum.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: